Nieuws

Cambreurspoken maken omgeving onveilig

By november 11, 2019februari 15th, 2021No Comments

Cambreurspoken maken omgeving onveilig

Aan de oproep om deel te nemen aan de spooktocht werd massaal gehoor gegeven door alle tweede klassen. Maar liefst 176 aanmeldingen kwamen binnen. Vrijdag 8 november vertrok een volledig geblindeerde bus 4 keer richting het “Schele Eendje” waar de start van de tocht begon. Onderweg daar naartoe werd er een korte stop gemaakt waarbij 2 duistere figuren de reizigers de stuipen op het lijf joegen. Bij het startpunt werd iedereen opgewacht door een aantal niet alledaagse personages die de groepjes om de 7 minuten op pad stuurden zónder zaklamp o.i.d. In de donkerte vertrokken zij, niet wetende wat hen allemaal te wachten stond….

Horrorclowns, Witte Wieven met kettingzagen, verstrooide professoren, mislukte “experimenten”, magere Hein, afgehakte ledematen en bloed….héél veel bloed. Slechts een kleine greep uit de “collectie” van wat je kon tegenkomen. Je moest op je hoede zijn, ze kwamen van voor, opzij en van achteren. De schreeuwen van de leerlingen waren van ver te horen. Na een tocht van bijna 1,5 uur kon iedereen in De Stapperij even bijkomen onder het genot van een frietje en wat drinken.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde avond waarbij er er erg veel tijd en energie is gestoken door alle vrijwilligers in grime en act. Wij hopen volgend jaar weer zo’n grote respons. Maar vergeet niet af en toe over je schouder te kijken….Je weet maar nooit wie er achter je loopt…

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact