Nieuws

Ridder Willem in de Cammeleur

By november 7, 2019februari 15th, 2021No Comments

Ridder Willem in de Cammeleur

Docent CKV Peter Nuijten werkte sinds februari aan een ‘standbeeld ’van ridder Willem van Dongen te paard.  Hij bouwde het kunstwerk samen met zijn leerlingen uit klas 1, 2 en 3. Het geheel is gemaakt van op maat gesneden schijfjes karton, 1856 stuks en heel veel aluminiumfolie. Toen het beeld in oktober eindelijk klaar was en Willem trots in zijn blinkende harnas op zijn paard zat, werd het tijd om een geschikte locatie te vinden voor dit kunstwerk. En dat is gelukt, sinds woensdag kan heel Dongen Willem en zijn paard bewonderen in de bibliotheek van de Cammeleur.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact