Nieuws

Halloween op gebouw B

By november 7, 2019februari 15th, 2021No Comments

Halloween op gebouw B

31 oktober, Halloween. Een feestdag die in Nederland steeds vaker wordt gevierd. Als je aan Halloween denkt, dan denk je ook aan pompoenen met de meest gekke uitgesneden gezichten.

Een aantal uur niet in de boeken, maar even praktisch bezig zijn. Alle eerstejaars leerlingen van het vmbo op gebouw B hebben op Halloween de meest enge gezichten uit de pompoenen gesneden. Na een korte uitleg over wat Halloween nou eigenlijk betekent, zijn alle leerlingen aan de slag gegaan met het uithollen van de pompoen. Eenmaal leeg konden ze met messen de ogen, neus en mond uitsnijden.

Leerlingen konden de pompoenen mee naar huis nemen om daar iedereen die aanbelt bij hun huis te laten schrikken. De pompoenen die achter bleven op school zijn ook nog goed gebruikt. In de Dongense woonwijk de Beljaart werd op dezelfde avond Halloween gevierd en daar kwamen alle pompoenen goed van pas om deze wijk extra eng aan te kleden.

Het was een gezellige, griezelige middag met angstaanjagende resultaten!

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact