Nieuws

Digiwijs met een eigen device

By oktober 29, 2019februari 15th, 2021No Comments

Digiwijs met een eigen device

De eerste- en tweedejaars leerlingen van het Cambreur College werken met een eigen laptop. Dat ziet er best stoer uit, maar werkt alleen maar als de leerlingen hier ook op een goede manier mee aan de slag kunnen. Daarom is vorig jaar het vak ict in klas 1 ingevoerd. Mediawijsheid had het Cambreur al een paar jaar op het programma staan. Deze twee vakken zijn dit jaar samengevoegd en hebben de nieuwe naam DIGIWIJS gekregen.

En het werkt. De docenten in het tweede leerjaar merken dat de digitale vaardigheden van hun leerlingen echt beter zijn dan van hun voorgangers. De doubleurs in leerjaar 2 merken het zeker, zij moeten nu heel wat extra stappen zetten.

Docenten DIGIWIJS sleutelen nog voortdurend aan hun programma en zijn nog niet tevreden. Dus voor de nieuwe brugklassers volgend jaar wordt het aanbod nog beter.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact