Nieuws

Opnieuw diploma-uitreiking Cambreur College

By oktober 28, 2019februari 15th, 2021No Comments

Opnieuw diploma-uitreiking Cambreur College

Drie maanden na de officiële ondertekening van het havo- of vwo-diploma ontvangt het Cambreur College opnieuw de tweetalige leerlingen en hun ouders. Een heerlijk weerzien. Even terug op het oude nest. Bijna iedereen is om half acht aanwezig en de begroetingen zijn vaak zeer uitbundig.

Toch komen de gediplomeerden hier niet voor een soort reünie. Na de zomervakantie zijn de IB-diploma’s gearriveerd. In mei hebben deze leerlingen twee extra examens gedaan als afsluiting van twee jaar onderwijs in het kader van  het International Baccalaureate English. Dit werk wordt ergens in de wereld gecorrigeerd, de diploma’s in Engeland gemaakt en opgestuurd. En dus kunnen de twee docenten mevrouw Hawkins en de heer Laghzaoui nu hun leerlingen toespreken en het diploma overhandigen. De afdelingsleiders Cindy Schade en Bram Thielen hebben voor het tto-certificaat gezorgd.

Voordat iedere oud-leerling de certificaten mag ondertekenen houdt hij een pitch – uiteraard in het Engels – waarin hij vertelt welke stappen hij in de afgelopen maanden gezet heeft en wat hij heeft gehad aan het IB-programma. Mooie, heel persoonlijke korte toespraken, die laten zien hoe krachtig en zelfbewust deze jonge mensen hun eigen toekomst vorm geven. Het Cambreur wenst hun hierbij veel succes en ziet hen vol vertrouwen nu echt definitief vertrekken.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact