Nieuws

Snuffelen aan techniek en aan een hogeschool

By oktober 24, 2019februari 15th, 2021No Comments

Snuffelen aan techniek en aan een hogeschool

Woensdagmiddag 23 oktober waren (T)havo 3- leerlingen van o.a. het Cambreur College te gast bij hogeschool Avans in Breda. Avans organiseert elk jaar een Wetenschap- & Techniekweek speciaal voor havo-3-leerlingen. Zij moeten immers in het derde leerjaar een profiel kiezen en dus alvast nadenken over hun vervolgopleiding. In de vorm van workshops kunnen leerlingen hier kennis maken met de wijze waarop er bij Avans gewerkt wordt. Ook hebben de leerlingen, door een korte rondleiding door het gebouw, een indruk kunnen krijgen van de hogeschool.

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact