Nieuws

A1, A2…… C2??? Meten is weten…wat is mijn niveau??

By oktober 11, 2019februari 15th, 2021No Comments

A1, A2…… C2??? Meten is weten…wat is mijn niveau??

Gisteravond kregen de leerlingen van Tha4 en Tvw5, tijdens een feestelijke bijeenkomst, dan eindelijk hun Cambridge certificaten uitgereikt. Afgelopen juni al hadden de leerlingen van deze klassen in Eindhoven examen gedaan voor respectievelijk het Cambridge First Certificate (FCE) en het Cambridige Advanced Examen (CAE). Op het examen werden zij getoetst op 4 examenonderdelen: lezen, luisteren, schrijven, en Use of English. Het resultaat van het examen geeft duidelijk aan wat het niveau van Engels, gerelateerd aan het Europees referentie kader (ERK), van de leerlingen is. Leerlingen die het FCE certificaat behalen tonen aan op B1 niveau te presteren, terwijl de leerlingen die een CAE behalen zelfs laten zien dat zij een C1 niveau hebben. Een geweldige prestatie! Het leverde de leerlingen een certificaat op dat gezien mag worden en waar zij met recht trots op mogen zijn.

Naast het Cambridge certificaat werden op deze avond ook de TTO onderbouw certificaten aan de leerlingen uitgereikt. Op deze certificaten staat beschreven aan welke TTO activiteiten de leerlingen in de onderbouw allemaal hebben meegedaan. Het leverde een moment op van herinneringen ophalen aan verschillende highlights uit het TTO curriculum, zoals de schoolreis naar York, het toneel van Phileas Fogg, verschillende uitwisselingen en diverse internationale projecten.

To all students; CONGRATS!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact