Nieuws

Oud wordt nieuw op gebouw B

By oktober 7, 2019februari 15th, 2021No Comments

Oud wordt nieuw op gebouw B

Veertien leerlingen op gebouw B doen het keuzevak mode en design. Ze leren te werken met een naai-en lockmachine, hand naaien, en krijgen theorie over verschillende soorten kleding, stof en kleuren. Ook maken ze verschillende opdrachten zoals het maken van een handtas van vilt. Dit keer hebben de leerlingen de opdracht gekregen om een oud kledingstuk een nieuw leven te geven. Gallyon en Iris hebben dit creatief aangepakt. Dankzij hun aanpassingen heeft dit oude kledingstuk weer de aantrekkingskracht gekregen om het opnieuw te dragen. Op deze manier krijgen oude kledingstukken een nieuw leven. Docente Zehra Cemrek probeert zo in haar lessen rekening te houden met en een bijdrage te leveren aan het begrip duurzaam.

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact