Nieuws

Helder Theater! Good, Better, Best

By oktober 3, 2019februari 15th, 2021No Comments

Helder Theater! Good, Better, Best

Uitnodiging voor ouders leerlingen groep 7 en 8 en voor ouders van leerlingen uit leerjaar 1,2 en 3 van het voortgezet onderwijs
 
Stress en werkdruk onder jongeren is een toenemend probleem. De overstap naar de middelbare school kan lastig zijn. Kan ik het niveau aan? Kan ik mijn plek vinden in de klas? Kan ik voldoen aan de verwachtingen van mijn ouders?
 
Maar ook tijdens de middelbare schooltijd is stress onder jongeren niet vreemd. Hoe kan ik school, werk, sport, vrienden en social media combineren? Hoe kan ik hierbij gezond blijven?
 
Wij eisen niet meer van onze leerlingen dan vroeger. U als ouder wil net als voorheen dat uw kind goed op zijn plek zit. Maar de wereld waarin zij leven is veranderd en eist meer van hen. We willen hier graag aandacht aan besteden.
 
Ouders en collega’s nodigen we daarom uit voor:
Good, Better, Best
9 oktober 2019
19.00 uur inloop, Cambreur College, Mgr. Schaepmanlaan 13, Dongen
19.30 uur programma HELDER theater m.m.v. Wilma Paulij
21.30 uur afsluiting
 
Doel is om ons te informeren over wat stress en druk doet in de hersenen van jonge mensen, ouders en docenten laten zien wat de negatieve effecten zijn van het leggen van druk op een kind, tonen dat niet alleen school deze druk op kinderen legt en ons en de ouders tools geven om de jeugd te leren om te gaan met de druk.
 
Wilma Paulij werkt als deskundige hierin samen met HELDER theater, waar we goede ervaringen mee hebben.
 
Heeft u interesse, laat u dit dan aan Patricia Trommelen weten. We hebben plek voor 150 belangstellenden, dus meldt u tijdig aan. Geef dan uw naam per e-mail door en met hoeveel personen u komt aan: ptrommelen@cambreurcollege.nl. Wij reserveren dan een plek voor u.
 
We nodigen u van harte uit!
Oudervereniging Cambreur College
René Hermans, Helga van der Weele, directie Cambreur College

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact