Nieuws

Eén groot feest in de Ardennen!

By oktober 1, 2019februari 15th, 2021No Comments

Eén groot feest in de Ardennen!

Na maanden wachten was het moment dan eindelijk daar: de Ardennenreis. Flink bepakt en bezakt vertrokken de vmbo- en mavoleerlingen met goede zin naar onze zuiderburen. Een korte busrit bracht ons op camping Le Confluent in het pittoreske dorpje Comblain-au-Pont. Daar aangekomen werden de spullen gauw gedropt in de luxe safaritenten en maakten de leerlingen zich klaar voor de eerste activiteiten.

Het glibberen door smalle kieren in de grotten, het beklimmen van torenhoge rotswanden, met volle vaart op een mountainbike de berg af racen en in een eigen gemaakt tentje van een paar palen, touw en zeil slapen,  zijn een aantal van de onvergetelijke activiteiten tijdens deze actieve reis. De weergoden waren ons nog enigszins goed gezind, waardoor er soms zelf in het zonnetje een echte vakantiesfeer ontstond.

In de regen een wandeling terug naar de camping maken? Geen probleem! Je eigen tentje bouwen en daar ’s nachts in de regen in slapen? Geen probleem! Een steile muur van 60 meter omhoog klimmen? Geen probleem! Zonder te zeuren pakten de leerlingen alles aan, werkten ze fantastisch samen en werden er verschillende angsten overwonnen.

Het was één groot feest in de Ardennen. Van het luisteren naar de klanken van zanger Levi en het meezingconcert in de bus van Marcel tot het nemen van een frisse duik in het zwembad en een knalfeest op de laatste avond. De gezelligheid, gedrevenheid en positieve energie zorgden ervoor dat iedereen het idee had dat we echt een week op vakantie waren.

Leerlingen, bedankt voor de fantastische week. Wij zullen het nooit vergeten en we hopen jullie ook niet!

Meneer Pfrommer, meneer Van Sunten, meneer Van der Wegen en meneer Wisse

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact