Nieuws

Cambreur in bruisend Rome

By september 26, 2019februari 15th, 2021No Comments

Cambreur in bruisend Rome

Een keur aan bezienswaardigheden, heerlijk nazomerweer en een groep die super meewerkt. De dagen zijn vol, het ontbijt iedere morgen om zeven uur, de minicolleges stipt om half negen in een echte conferentiezaal. Gemiddeld worden er 15 km per dag afgelegd, zegt de stappenteller. En de vele trappen die beklommen moeten worden verlangen een soortgelijke conditie als die van de Oostenrijkgangers. De heerlijke Italiaanse keuken doet de vermoeidheid weer vergeten.

Vandaag, donderdag, staan er nog een aantal hoogtepunten op het programma en natuurlijk tijd om te shoppen. Morgen om vijf uur op en richting vliegveld.

Een fotoreportage op de website volgende week laat zien hoe rijk het programma was.

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact