Nieuws

Klas Tvw2b geïnspireerd door Greta Thunberg

By september 25, 2019februari 15th, 2021No Comments

Klas Tvw2b geïnspireerd door Greta Thunberg

In de lessen Geography van mevrouw Ten Thije hebben de leerlingen twee dagen gewerkt aan een project Global Warming, waarbij samen wordt gewerkt met een nieuwe school in Mumbai. Alle leerlingen maken vragenlijsten met voorgestructureerde vragen, waarmee straks het publiek buiten de school wordt opgezocht. Eén groep bewerkt een liedje met eigen tekst, er zijn groepen die video’s maken en elke groep maakt een “mood map”.

De onderzoeksresultaten worden straks in videoconferenties vergeleken met die van leeftijdsgenootjes in Mumbai. De stemming zit er goed in, er wordt al nagedacht over het organiseren van een klimaatmars in Dongen.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact