Nieuws

Studie- en Beroepenvoorlichting

By september 23, 2019februari 15th, 2021No Comments

Studie- en Beroepenvoorlichting

Voor de ouders van leerjaar 3 en 4 vmbo, mavo en eventueel havo.

Op dinsdag 5 november a.s. is er een studie- en beroepenvoorlichtingsavond op onze school. Veel mbo-scholen uit de regio informeren de leerlingen en hun ouders over de mogelijkheden in het middelbaar beroepsonderwijs.

Deze avond is verplicht voor de leerlingen uit voorbereidend mbo 3 en mavo 3. Tevens een “must” voor het voorbereidend mbo 4 en de mavo 4. Zij staan immers voor de keuze van profielen, vakkenpakketten of vervolgopleidingen. Ook leerlingen uit havo 3 en 4 zijn van harte welkom. Dat geldt vooral voor de leerlingen die twijfelen tussen een vervolgopleiding in het hoger of in het middelbaar beroepsonderwijs. Deze avond presenteren de mbo-scholen en enkele particuliere instellingen zich d.m.v.een stand in de aula. Naast de voorlichtingsrondes kun je hier informatie krijgen over alle regionale vervolgopleidingen.

Leerlingen uit voorbereidend mbo leerjaar 2 zijn ook van harte welkom op deze beroepenmarkt. Zij staan aan het einde van het schooljaar voor een profielkeuze waarbij de informatie van deze avond een hulpmiddel kan zijn.

Gedetailleerde informatie ontvangen de leerlingen in de vorm van een boekje en digitaal via It’s Learning. Met behulp hiervan kunnen keuzes worden gemaakt en het bezoek voorbereid. Het inschrijven gaat ook via It’s Learning. Tevens ontvangt de leerling een persoonlijk rooster met daarop vermeld in welk lokaal en hoe laat de voorlichtingsronden plaatsvinden.!!

Het persoonlijk rooster moet de leerling op de voorlichtingsavond meenemen!! 

Voor de beroepenmarkt in de aula hoeft niet te worden ingeschreven. Vanaf 18.15 uur ben je welkom bij de stands in de aula. De eerste voorlichtingsronde start om 18.30 uur. Iedereen is van harte welkom!

Wij wensen u en uw kind een informatieve avond toe, die uw zoon of dochter weer een stap verder brengt in een gefundeerde keuze voor een passende vervolgopleiding.

Namens de decanen: Peter van der Veeken, Liesbeth Romme, Anne-Marie de Groot, Marianne Bertens en decanaatsmedewerker Gül Kücüc

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact