Nieuws

Landelijke erkenning voor Linda van der Spek!

By september 9, 2019februari 15th, 2021No Comments

Landelijke erkenning voor Linda van der Spek!

Het Cambreur College is een olympiadeschool, leerlingen kunnen bij meerdere vakken deelnemen aan voorrondes op school én excelleren.

Al ruim 15 jaar organiseert mevr. Ten Thije de aardrijkskunde-olympiade hier op school. Eerder dit jaar namen 13 kandidaten uit zowel de havo als vwo Tweede Fase deel aan de voorronde. Nu blijkt dat Linda van der Spek, nu leerlinge in 6vwo,  bij de selecte groep van 50 best presterende leerlingen is geëindigd en dat op een landelijk deelnemersveld van maar liefst 7.000 studenten. Linda kreeg hiervoor namens de Stichting Leerplan Ontwikkeling op 4 september tijdens de les onder applaus een oorkonde uitgereikt. Aardrijkskunde is een van haar favoriete vakken, ze hoopt straks in het verlengde hiervan een vervolgstudie te kiezen, wellicht aardwetenschappen aan de universiteit in Utrecht of de VU in Amsterdam.

We hopen dit jaar een top-20-leerling in ons midden te hebben, die op kosten van de organisatie een veldwerktraining krijgt aangeboden en wellicht naar de internationale olympiade wordt afgevaardigd!

Linda, van harte gefeliciteerd met deze prestatie.

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
17.00 deadline inschrijving herkansingen schoolexamens voor eindexamenleerlingen
Read More

Contact