Nieuws

Introductiedag klas 2 havo & vwo

By augustus 28, 2019februari 15th, 2021No Comments

Introductiedag klas 2 havo & vwo

Traditiegetrouw gingen we afgelopen vrijdag met onze tweedejaars havo- en vwo-leerlingen naar De zeven geitjes in Tilburg om daar te werken aan de teamspirit in de klas. Lasergamen blijft voor meeste leerlingen echt een heel toffe activiteit, waarbij ze hun game-ervaringen ineens in het echt kunnen beleven.

Samen een katapult bouwen, boogschieten, catch the man, midgetgolf en uiteraard pannekoeken eten stonden eveneens op het programma. Nieuwe contacten zijn tijdens deze zonovergoten dag gelegd, de sfeer was goed. Een mooie basis voor een goede samenwerking op school!

 

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More
17.00 deadline inschrijving herkansingen schoolexamens voor eindexamenleerlingen
Read More

Contact