Nieuws

Introductie klas 1

By augustus 28, 2019februari 15th, 2021No Comments

Introductie klas 1

Onze eerstejaars zijn vorige week maandag gestart. Voor het eerst naar de grote school is voor menigeen ontzettend spannend. Alles is nieuw: klasgenoten, docenten, boeken, laptop, digitale middelen. Maar toch sloegen ze zich er ook dit jaar weer goed doorheen tijdens die eerste spannende week, uiteraard in samenwerking met onze brugklasmentoren.

Op donderdagavond was de disco, waar alle 300 brugklassers aanwezig waren. Binnen no time was daar een goed feestje in de zaal van jongerencentrum De Poort. Dj Tom wist de muzieksmaak van onze leerlingen weer goed in te schatten!

Voor het docententeam is het ieder jaar weer geweldig om te zien hoe snel ze contacten leggen en hoe snel ze een nieuwe eenheid vormen tijdens bijvoorbeeld ‘Brabant’ van onze Guus. Dit is belangrijk, want er moet gewerkt worden dit jaar en dat lukt alleen maar als de sfeer goed is en je jezelf thuis voelt.

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact