Nieuws

Cambreurlessen Engels op De Achterberg

By juli 2, 2019februari 15th, 2021No Comments

Cambreurlessen Engels op De Achterberg

Dit jaar is er intensief overleg geweest tussen het Dongense basis- en voortgezet onderwijs. Resultaat hiervan is een intensieve samenwerking op een aantal vlakken. Zo ging mevrouw Smit korte lesjes Engels verzorgen. Zij heeft met een grote glimlach afscheid genomen van groep 8A en 8B van De Achterberg na een lessencyclus Engels. De leerlingen hebben kennis gemaakt met Engels van Ms Smit zoals we dat op het Cambreur geven en Ms Smit kreeg een kijk op hoe leerlingen eruit zien voordat ze na de zomer in klas 1 opduiken. Groep 8A en B kunnen nu in het Engels vertellen wát ze op vakantie gaan doen en met wíe ze op vakantie gaan. Het toetsmoment was even spannend, maar alle groep 8’ers deden het goed! Juf Julia en Juf Martine hebben een fantastische groep die ondanks alle musicaldrukte toch ruimte had voor nieuwe ervaringen – dit is absoluut voor herhaling vatbaar!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact