Nieuws

Op snikhete dag de afsluiting van de verrijkingsklas!

By juni 28, 2019februari 15th, 2021No Comments

Op snikhete dag de afsluiting van de verrijkingsklas!

Op zes middagen werden een 14-tal Anspachleerlingen uitgedaagd met wiskunde-opgaven van de middelbare school. Met een syllabus die samen was gesteld uit onderwerpen van de 1e klas konden de jonge leerlingen tijdens de lessen, maar ook op de basisschool aan de slag. De zes keer op het hoofdgebouw werd er goed nagedacht over allerlei vraagstukken. Meneer Van der Burght was tevreden.
Het was zeker zweten geblazen en dat kwam niet alleen door het weer: het niveau dat werd gevraagd, was zeker niet mals. Maar ze hebben zich er goed doorgeworsteld en vooral hebben ze nu beter in de gaten wat de toekomst gaat brengen op het Cambreur college!

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact