Nieuws

Trots!

By juni 21, 2019februari 15th, 2021No Comments

Trots!

Twee weken geleden werd ik als docent Global Studies benaderd door Annelies Schinkel van de gemeente Dongen. De commissaris van de koning Wim van de Donk zou op bezoek komen en ze wilde hem vanuit de gemeente graag bijzondere stukken van het dorp laten zien met daarin bijzondere mensen en initiatieven vanuit de burgerbevolking. Ze vroeg me of mijn leerlingen van Tvw4, die in periode 4 een spetterende presentatie hadden laten zien op het gemeentehuis over duurzaamheid voor Dongen in de toekomst, deze presentatie op locatie aan de rivier de Donge nogmaals zouden willen houden voor de commissaris van de koning. Vandaag was het zo ver. Ze stonden netjes te wachten en werden bij het zien van de delegatie een tikje zenuwachtig. De commissaris van de koning, de burgemeester, loco-burgemeester en wethouders waren allen aanwezig om te luisteren naar deze vier fantastische leerlingen en hun idee van het plaatsen van een waterturbine in de Donge. Wederom waren de toehoorders heel enthousiast over het plan wat voor mij als docent het bewijs is dat we onderdeel mogen zijn van de persoonlijke groei die deze leerlingen doormaken tijdens hun opleiding. Trots is het juiste woord!
De leerlingen zijn:
Jimmy van Delft
Isabelle Goos
Yaru Roodenburg
Fabiënne van Haperen

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact