Nieuws

Ridder Willem van Dongen

By juni 12, 2019februari 15th, 2021No Comments

Ridder Willem van Dongen

Cultuur, geschiedenis en creativiteit; docent CKV Peter Nuijten werkt sinds februari aan een ‘standbeeld ’ van ridder Willem van Dongen te paard. Hij maakt het kunstwerk samen met zijn leerlingen uit klas 1, 2 en 3. Het geheel is gemaakt van op maat gesneden schijfjes karton, 1856 stuks, die op elkaar worden geplakt. De ridder is bijna klaar, het paard is zover dat alleen het bovenste gedeelte van het lichaam en de hals nog moeten worden aangebracht. Het voltooide beeld zal iets kleiner zijn dan het werkelijke formaat. Staande op een sokkel zo’n 2.50 meter. Het is nog even de vraag of het kunstwerk eind juni klaar zal zijn.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact