Nieuws

Internationaal project over ziektes en behandelwijzen

By mei 24, 2019februari 15th, 2021No Comments

Internationaal project over ziektes en behandelwijzen

Op donderdag 23 mei heeft klas tha3C zich verdiept in verschillende ziektebeelden die wereldwijd een probleem zijn. De klas werd onverdeeld in groepjes die elk een eigen onderwerp mochten kiezen. Onderwerpen die onderzocht werden, waren onder andere aids, de mazelen, malaria en huidkanker. Gedurende de dag werd informatie middels het internet verzameld, gekeken naar betrouwbare websites, de ontwikkeling van de nieuwe medicijnen en de behandelwijze van de ziektebeelden op dit moment in verschillende landen. Aan het eind van de dag werden prachtige overzichtelijke posters gepresenteerd. Uit de reacties van de leerlingen blijkt dat het leuk is om op een andere manier bezig te zijn met het vak biologie en hierbij zelf je onderwerp te mogen kiezen. Verrassend was dat er nog veel verschil kan zitten in het voorkomen en behandelen van de ziektes in verschillende landen. Al met al was het een gezellige dag met prachtige informatieve posters als eindresultaat.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact