Nieuws

Schoolband opnieuw naar de finale!

By mei 6, 2019februari 15th, 2021No Comments

Schoolband opnieuw naar de finale!

Tijdens de Alegria Schoolbandcompetitie is Black Velvet, de schoolband van het Cambreur College, opnieuw doorgedrongen tot de finale. Met de vertolking van de liedjes ‘Valerie’ (Amy Winehouse) en ‘Locked out of heaven’ (Bruno Mars)) wist het zeskoppige gezelschap de jury voor zich te winnen. Imponerend tijdens hun optreden in het Tilburgse Factorium was met name de presentatie. Celina van Gool, Dijck Peeters, Max Haarbosch, Stijn van Houwelingen, Jesse Bogaert en Kaya Verheijen lieten aan het publiek zien dat muziek maken enorm veel plezier kan opleveren.

De finale zal plaatsvinden op 30 mei in het Tilburgse Bosvreugd vanaf 14.00 uur. Hier zal Black Velvet de strijd opnemen tegen de schoolbands van de Nieuwste School en het Beatrixcollege. Bij winst mag de band meerdere optredens boeken en een paar liedjes opnemen in een echte studio. Kom allemaal kijken dus om onze schoolband op deze (hemelvaarts)dag aan te moedigen!

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact