Nieuws

Stijlavond havo en vwo

By april 18, 2019februari 15th, 2021No Comments

Stijlavond havo en vwo

Donderdag 18 april staat de jaarlijkse Stijlavond gepland! De leerlingen van havo-5 en vwo-6 komen traditiegetrouw strak in pak of in prachtige jurk aan bij De Oude Kerk. We verwachten de eerste leerlingen rond 17.30 uur daar te mogen ontvangen. De leerlingen vertrekken vanaf het hoofdgebouw van het Cambreur College en zullen via de Mgr. Poelsstraat, Gasthuisstraat, Kardinaal van Rossumstraat en de Kerkstraat naar De Oude Kerk rijden om daar voor het oog van hopelijk vele toeschouwers te mogen schitteren op de rode loper. Met het thema “Smile, Sparkle & Shine” moet dat vast en zeker goed gaan komen. Uiteraard is na de aankomst van alle leerlingen nog volop gelegenheid om op de foto te gaan rondom het gebouw. Vanaf 20.00 uur zullen de leerlingen plaatsnemen in De Oude Kerk, alwaar door hun docenten en leerlingen van de CIA een driegangen diner uitgeserveerd zal worden alvorens het feest los zal barsten.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact