Nieuws

Schoolband Black Velvet door naar finale schoolbandcompetitie

By april 15, 2019februari 15th, 2021No Comments

Schoolband Black Velvet door naar finale schoolbandcompetitie

Voorafgaande aan Festival Alegria organiseert Stichting Alegria samen met Factorium een talentenjacht voor schoolbands. De bands die aan deze schoolbandcompetitie meedoen speelden op zondag 14 april het dak eraf bij Factorium.
Onze schoolband Black Velvet heeft zich weer van haar beste kant laten zien en is door naar de finale! En dus verzorgen zij
een optreden op het hoofdpodium van Festival Alegria op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) waar tegelijkertijd de finale zal plaatsvinden. De winnende band krijgt een opname in de Tafelberg Studio en treedt 30 juni op tijdens het Sprokkelrock Festival van Factorium. De winnaar van de publieksprijs krijgt een optreden aangeboden op één van de concertpodia in Tilburg.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact