Nieuws

Liefde en drama bij Shakespeare toneel

By april 9, 2019februari 15th, 2021No Comments

Liefde en drama bij Shakespeare toneel

Op dinsdag 2 april was het dan zover: twee briljante toneeldrama’s werden door klas THV1C met veel verve op de planken gezet. Ouders, broers, zussen, opa’s en oma’s zagen halsreikend uit naar de voorstelling, die tevoren bij de leerlingen aardig wat stress had opgeleverd. Want het is natuurlijk niet niks: zit je nog niet eens een heel schooljaar in een TTO-klas en dan wordt er zomaar van je verwacht dat je in je beste Engels acteert in een wereldberoemd Shakespearedrama. Na een 6-tal weken van tekst leren (en tekst weer vergeten….) konden de begeleidende docenten, Mrs. Trella en Mrs. Barends, alleen maar apetrots zijn op de leerlingen van klas thv1C.

Een spetterende liefdesscène achter een prachtig rood hart bij Romeo and Juliet en hilarische heksen bij Macbeth zorgden voor een avond vol vertier. Dankzij de passende muziek, sfeervolle verlichting en een aantal prachtige, nieuwe toneelkostuums van www.feestkleding365.nl werd het voor de leerlingen een voorstelling om never meer te vergeten. Leerlingen van klas THV1C: jullie waren echt fantastische acteurs.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact