Nieuws

Culturele show Boejuh 2019 met muziek, dans en heel veel zang

By april 5, 2019februari 15th, 2021No Comments

Culturele show Boejuh 2019 met muziek, dans en heel veel zang

In de huiskamer van Dongen was het podium op woensdag 3 april voor de leerlingen van het Cambreur College. In de zaal docenten, ouders en grootouders, leerlingen en opvallend veel oud-artiesten. De presentatie was in handen van Cefas, dit keer in fel paars. Dominiek van Os beet het spits af, hooggehakt, glitterjurk en een ijzersterke performance met het nummer Shallow. Ook Lisa Huisman had haar keuze dapper op deze lastige song laten vallen. Diverse artiesten brachten zelf geschreven nummers ten gehore, wat de presentator met recht een extra prestatie genoemd werd. Het publiek kent het nummer niet, wat een optreden niet gemakkelijker maakt. Jade van Wijk begeleidde zichzelf op de piano met het nummer Try to forget, Kaya Verheijen koos voor de ukelele met haar nummer Tears of lemonade en Kiki Gouw liet het publiek genieten van haar nummer Thank you.

Drie dansnummers van hoge kwaliteit wisselden muziek en zang af: Neetje Felipa, Luna van Zon en Robin Klijn imponeerden met een compilatie van verschillende dansstijlen, Alwin Kennekens boeide van de eerste tot de laatste tel met zijn Medley.

Max Haarbosch en Jesse Bogaert schudden de toehoorders met knap zwaar gitaarwerk op, begeleid door Job op drums. Direct na de pauze stond de nieuwe generatie Luv met Mama Mia op in de personen van Dominiek, Gijsje en Roos, een overbekende melodie voor alle leeftijden.

Celina van Gool is een bekende op het Boejuhpodium. Zij bracht knap het nummer “You’re so vain” ten gehore en kwam aan het slot van het avond samen met de schoolband Black Velvet helemaal los als leadzangeres naast Kiki. Terwijl de jury zich beraadde, speelden Dijck, Stijn, Jesse, Max en Mike samen met de beide dames een aantal heerlijke nummers met zichtbaar plezier.

Alle deelnemers kregen een kleine beker, Jacy Evers wist met Hallelujah een eervolle vermelding binnen te slepen. Brons was voor Dominiek van Os, de tweede plek ging naar Max, Jesse en Job en voor de eerste keer ging de beker naar een dansnummer en wel naar Alwin Kennekens. Proficiat.

Met “I’ve got the music” werd de avond besloten, een avond waarop leerlingen in de spotlights durven te gaan staan en het publiek deelgenoot maken van hun passie. Het was een mooie avond!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact