Nieuws

Acht Cambreurleerlingen in het zonnetje

By april 5, 2019februari 15th, 2021No Comments

Acht Cambreurleerlingen in het zonnetje

Op een doodgewone donderdag zijn acht doodgewone leerlingen met hun ouders, broertjes en zusjes, hun grootouders en hun mentoren uitgenodigd in een feestelijk versierde personeelskamer. Doodgewoon? Niet dus.
Directeur René Hermans heet iedereen welkom en geeft in zijn openingstoespraak aan dat het om acht bijzondere leerlingen gaat. Zij zijn de vertegenwoordiging van alle bijzondere Cambreurleerlingen en verdienen een flink compliment.

De vier afdelingsleiders lezen daarop voor, waarom Ray, Indy, Martijn, Mirthe, Esmee, Rijk, Lucy en Demi in de ogen van hun docenten deze extra aandacht verdienen. Demi, Mirthe en Martijn zijn superactieve leerlingen die in CIA, klankbordgroepen, bij het lagerhuis en bij bestuur en inspectie hun mannetje staan. We doen nooit tevergeefs een beroep op hen. Ray en Esmee zijn fijne leerlingen met doorzettingsvermogen ook al zit het privé met gezondheid of familieomstandigheden niet altijd mee. Indy en Lucy zijn doorzetters, ijverig, proactief, de een enthousiast de ander eerder bescheiden, maar allebei leerlingen van wie je er wel twintig in een klas wil hebben. Rijk tenslotte is een open en eerlijke, gezellige leerling waar zijn docenten trots op zijn.

Wat verlegen met zoveel onverwachte aandacht gaan de acht leerlingen op de foto. Daarna sluit het gezelschap de bijeenkomst af met een hapje en een drankje, prima verzorgd door Fred Couwenberg. Een warme avond op het Dongense Cambreur. “Leerling in het zonnetje is een nieuwe activiteit, waar we graag een warme traditie van maken”, aldus de twee organisatoren Bram Thielen en René Hermans.

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact