Nieuws

Glossyproject mavo 4 afgerond

By april 4, 2019februari 15th, 2021No Comments

Glossyproject mavo 4 afgerond

Vol spanning wachtten de examenleerlingen op de cijfers van de glossy: een project waar ze het hele schooljaar mee bezig zijn geweest. Het eindresultaat, maar ook de werkhouding en samenwerking werd beoordeeld.

De meesten kijken terug op leuke momenten, anderen hebben het als zeer stressvol ervaren. Deadlines halen en samenwerken zijn belangrijke onderdelen in het leven en dat was voor sommige groepjes echt een leerpunt. Het laatste tijdschrift werd ’s nachts om 1.30 uur nog aangeleverd!

Het groepje dat een glossy uitbracht met het thema ‘liefde’ kan terugkijken op een waar hoogtepunt. Voor hun fotoreportage gingen ze op een maandagochtend met mevrouw Kant naar Nikki’s bruidsboetiek. Daar begon het feest: ze mochten trouwjurken passen! Jacy en Fem hadden meteen de juiste jurk gevonden, Deborah en Luna wisselden nog een paar keer. Gelukkig was het stralend weer, want de foto’s zijn buiten genomen. Stralend poseerden ze als echte bruidjes: een ervaring om nooit te vergeten!

Voor de SE-week zijn de glossy’s ingeleverd. Er zitten verschillende prachtige exemplaren tussen. Sommige groepjes hebben hun tijdschrift namelijk echt laten drukken. Ze zijn werkelijk niet te onderscheiden van echte exemplaren. Natuurlijk telt voornamelijk de inhoud, maar het oog wil ook wat!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact