Nieuws

Slaapzakconcert

By maart 19, 2019februari 15th, 2021No Comments

Slaapzakconcert

Beste havo/vwo bovenbouwer,
heb jij er altijd al van gedroomd om samen met je beste maten en BFFs lekker in je slaapzakje te chillen in de aula op school?! Nee, waarschijnlijk niet. Toch is het mogelijk op dinsdagavond 9 april 2019! Neem zelf een slaapzakje + kussen mee en laat je meevoeren op de klanken van muziekensemble Flux en luister naar de verhalen van de Vlaamse schrijver Dimitri Verhulst. Het belooft een bijzondere muzikale ervaring te worden zoals je die nog nooit hebt beleefd. Uiteraard mag je deze culturele activiteit inzetten voor CKV/ACE. Dus, met wie ga jij dinsdag 9 april naar dit slaapzakconcert?

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact