Nieuws

Cambreur College heeft de wind in de zeilen

By maart 19, 2019februari 15th, 2021No Comments

Cambreur College heeft de wind in de zeilen

Een gezellige sfeer, kleinschalig op drie gebouwen, de vriendelijke ontvangst, dat zijn de meest gehoorde redenen waarvoor leerlingen en ouders vorige week kozen voor het Cambreur College. Ook de mogelijkheid om tweetalig onderwijs te kunnen doen is voor een deel van de havo- en vwo-leerlingen doorslaggevend geweest. Prima resultaten spelen uiteraard ook een rol. Hoe dan ook, het Cambreurteam is blij met alle nieuwkomers.

Een dankjewel aan alle nieuwe leerlingen, hun ouders en aan de collega’s van de basisscholen voor het vertrouwen in het Cambreur College is op zijn plaats.
“Heel blij zijn we met het feit dat het belangstellingspercentage vanuit het Dongense gestaag groeit de laatste jaren”, geeft een trotse directeur René Hermans aan.

Onder de 300 nieuwe aanmeldingen zijn ook leerlingen die opteren voor een andere school. We hopen voor hen dat hun wens uitkomt. Zo niet, dan zijn ze meer dan welkom op het Cambreur.

“We gaan er alles aan doen om er samen met de leerlingen en hun ouders een mooie Cambreurtijd van te maken”, aldus Hermans.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact