Nieuws

Sinbad the sailor,

By februari 4, 2019februari 15th, 2021No Comments

Sinbad the sailor,

Afgelopen donderdag, 31 januari, was het weer zo ver: op de agenda stond de jaarlijkse uitvoering van een heuse Engelstalige pantomime voor alle leerlingen van TTO klas 1. Dit jaar werd “Sinbad, the saillor” op de planken gezet. Vijftien auto’s vol met enthousiaste leerlingen vertrokken rond half zes vanaf het hoofdgebouw naar theater “Cascade” in Hendrik Ido Ambacht.
Het theaterstuk begon wat aarzelend met een nog heel jong toneelspeelstertje dat een solo zang ten gehore bracht, maar even daarna zaten onze leerlingen dan toch echt in het verhaal. Het publiek kon meezingen, klappen en dansen en Wessel uit thv1C mocht zelfs even tussen de acteurs op het podium meedoen. Er moesten uiteraard heel wat gevaren getrotseerd worden voordat Sinbad, smoorverliefd op de dochter van de sultan, zijn geliefde eindelijk in zijn armen kon sluiten.

Het was een hilarische voorstelling waarbij, zoals gebruikelijk bij een Engelse pantomime, de vrouwelijke hoofdrol gespeeld werd door een man en de mannelijke hoofdrol door een vrouw. Samen met een aantal slapstick scènes zorgde dit voor komische taferelen. Een prachtig decor en even zo prachtige kostuums maakten het verhaal compleet.
Bedankt TTO-ouders, voor het verzorgen van het vervoer! We hopen van harte dat jullie ook genoten hebben.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact