Nieuws

Lagerhuisteam te gast op het gemeentehuis

By januari 29, 2019februari 15th, 2021No Comments

Lagerhuisteam te gast op het gemeentehuis

Voor de derde keer kruisten leerlingen van het Cambreur College verbaal de degens met raadsleden en collegeleden van de gemeente Dongen. Opnieuw onder leiding van Mark van Rijen. Nuttige tips kregen beide partijen vooraf van gedeputeerde Erik van Merrienboer tijdens zijn masterclass. En uiteraard had docente Michelle Gagliardi haar team goed voorbereid op de lastige stellingen. Rond de honderd aanwezigen genoten van het debat en de juryleden burgemeester Starmans, wethouder Van Beers en gedeputeerde Van Merrienboer hadden een pittige taak.
Als voorbereiding op het debat op het provinciehuis is deze generale repetitie ideaal. Maar het mes snijdt aan twee kanten: Het jaarlijkse debat brengt de Cambreurjongeren dichter bij de plaatselijke politiek. En dat is een van de doelen die het Cambreur zich stelt: betrokken, mondige burgers opleiden.
Een dankjewel aan organisator mevrouw Mieke de Beer is op zijn plaats.

 

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact