Nieuws

Leerlingen wagen zich aan de wiskunde-olympiade

By januari 24, 2019februari 15th, 2021No Comments

Leerlingen wagen zich aan de wiskunde-olympiade

Op maandag 21 januari stond de wiskunde-olympiade weer voor de deur. Ook dit jaar werden er twaalf vragen aan de leerlingen voorgeschoteld en mochten de jong-volwassenen laten zien hoe goed ze hierin zijn. Voor de zes leerlingen uit vwo-4 en -5 was het een beproeving van zo’n twee uur lang: twee van de zes wilden zelfs nog doorwerken na deze al lange zit, maar dat mag natuurlijk niet.

Mirthe van Rijswijk, Chantal van Herwijnen, Rens Jansen, Maud Schoots, Maud de Bresser en Janne Hoos zullen nog een tijd op hun resultaten moeten wachten. En ook de leraar wacht in spanning af: is er dit jaar nu echt iemand naar de volgende ronde ?! In ieder geval is hij al dik tevreden, want de leerlingen hebben hun uiterste best gedaan voor een goed resultaat!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact