Nieuws

Springlevende praktijklessen op het Cambreur

By januari 17, 2019februari 15th, 2021No Comments

Springlevende praktijklessen op het Cambreur

Drie baby’s en een peuter konden rekenen op een klas vol gemotiveerde leerlingen. Tijdens de lessen mens en zorg in de eerste week na de kerstvakantie kregen de leerlingen van het vmbo eerst een observatieopdracht: Hoe ontwikkelen baby’s en peuters zich? Wat zie je ze doen?

Gelukkig voor beide partijen kwam er ook een stuk praktijk bij kijken: een baby vasthouden, spelletjes verzinnen voor de peuter en daarna een nauwkeurige badinstructie en een heerlijke badderpartij. Als afsluiting voerden de leerlingen de kinderen hun fruithapje en mochten de twee docentes vaststellen dat een dergelijke les zeker voor herhaling vatbaar is. De leerlingen zien deze kindjes graag vaker komen.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact