Nieuws

Dongen mag trots zijn op het Cambreur

By januari 14, 2019februari 15th, 2021No Comments

Dongen mag trots zijn op het Cambreur

BN/De Stem heeft vorige week de resultaten gepresenteerd van de scholen voor voortgezet onderwijs. Een mooi overzichtelijk staatje laat zien dat het Cambreur top gepresteerd heeft afgelopen jaar in vergelijking tot de scholen in de buurt.

Bij het vmbo met 97,4 % geslaagde leerlingen is alleen Prinsentuin Andel met 97,81% een tikkeltje beter. Bij de havo (92%) heeft alleen het Newmancollege in Breda een betere score (93,52%). Maar aan het Cambreur-vwo (97,5%) kan geen enkele school in de regio tippen. Ook landelijk blijken de scores voor de diverse vwo-vakken tot de 10% beste scholen te behoren.

En dat gewoon in Dongen!!

Zeker een reden om bij de open dag op 13 februari eens een kijkje te komen nemen.

 

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact