Nieuws

Lasergameactiviteit voor de mavo

By december 21, 2018februari 15th, 2021No Comments

Lasergameactiviteit voor de mavo

Afgelopen dinsdag- en woensdagavond werd gebouw C omgetoverd tot een ware legerbasis. Onder leiding van een drilsergeant werden de leerlingen in teams met laserguns losgelaten in het gebouw.

Dinsdagavond stonden de leerlingen uit leerjaar 1 en 3 te trappelen om de overwinning binnen te slepen, woensdag was de beurt aan mavo 2 en 4. Bloedfanatiek probeerden ze verschillende targets te vinden en elkaar af te schieten. Sommige teams waren beduidend vaardiger dan de andere, maar dat mocht de pret niet drukken.

Natuurlijk konden niet alle leerlingen die zich hadden opgegeven tegelijk het veld betreden, dus er werd in de pauzes onder het genot van frisdrank en chips gezellig bijgekletst in de Bolk. De sfeer was uitstekend en het is zeker voor herhaling vatbaar.

AGENDA

rapportbespreking, leerlingen vrij
Read More

Contact