Nieuws

Kerstviering vwo 5 bij de Volckaert

By december 21, 2018februari 15th, 2021No Comments

Kerstviering vwo 5 bij de Volckaert

Op eigen initiatief hebben de leerlingen van vwo 5 vandaag een kerstviering mee georganiseerd voor bewoners van de Volckaert.

De leerlingen hebben een programma opgesteld waarbij er door Rens, Jesse, Stijn en Mirthe een aantal nummers live ten gehore werden gebracht. Boris en Marijn hadden een heuse quiz voor de bewoners en hun medeleerlingen georganiseerd (waarbij bleek dat de bewoners klaarblijkelijk over sommige onderwerpen nog steeds beter op de hoogte zijn dan het internet…) en Mirte heeft een gedicht voorgedragen. De overige vwo 5 leerlingen hielpen de bewoners van en naar de afdeling, schoven gezellig aan voor het programma of hielpen met het uitserveren van koffie / thee en wat lekkers. Het was fantastisch om te zien hoe jong en oud genoten van elkaars gezelschap! We bedankten Lies, Lilian, de bewoners en medewerkers van de Volckaert voor hun gastvrijheid. Wat de leerlingen van het Cambreur College betreft was deze activiteit zeker voor herhaling vatbaar!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact