Nieuws

Kerstactiviteit Thomashuis Oosterhout

By december 21, 2018februari 15th, 2021No Comments

Kerstactiviteit Thomashuis Oosterhout

Net als voorgaande jaren waren de leerlingen van vwo 4 vandaag weer welkom bij Mascha & Edward, Zorgondernemers van het Thomashuis in Oosterhout.

De leerlingen kregen uitleg over het wel en wee van het Thomashuis en over hoe de bewoners van het Thomashuis samen leven met de zorgondernemers en hun gezin. Ieder jaar weer zien we dat er voor leerlingen weer een wereld opengaat als ze een bezoek aan Mascha en Edward brengen. We zijn hen dan ook zeer dankbaar dat we ieder jaar weer welkom zijn. Wat het Cambreur College betreft een leuke en leerzame kerstactiviteit waarmee de leerlingen een welverdiende vakantie ingaan.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact