Nieuws

Stagebedrijven bedankt!

By december 20, 2018februari 15th, 2021No Comments

Stagebedrijven bedankt!

Afgelopen maandag 17 december jl., zijn de stagebedrijven weer in het jaarlijkse zonnetje gezet tijdens een kerstborrel op onze school. Speciaal voor deze bijeenkomst had stagecoördinator Grâcia Rosenbrand een loterij opgezet, waarbij zeven prachtige kerstpakketten werden verloot onder de stagebedrijven. Onder het toeziend oog van notaris Bart van de Graaf van Notariskantoor Dongen werden de namen van de winnaars door leerling Marie-Claire uit de glazen vaas getrokken.

Ook onder de aanwezige bedrijven was er een winnaar: Anja Toorop van Sportschool “Fit by Jeff” won een mooi pakket. De overige winnaars waren:
-Pukkemuk
-Toyota Van Dorst Rijen
-Zorgboerderij Bella Vita
-Administratiekantoor Schellekens & Van Riel
-Basisschool De Westerkim
-Sportprint

Had u er bij willen zijn en was u verhinderd? Dan kunt u hier het bedankje van het Cambreur zien.
Zij zijn inmiddels allemaal bezocht en hebben de prijs in ontvangst mogen nemen.

Mocht u als bedrijf gebruik willen maken van stagiaires van het Cambreur College, dan kunt u zich altijd aanmelden. Dat kan door een e-mail te zenden aan Grâcia Rosenbrand (grosenbrand@cambreurcollege.nl) onder vermelding van uw bedrijfsnaam, telefoonnummer en contactpersoon. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact