Nieuws

Hoog Cambreurgehalte in nieuwste glossy 200% Dongen

By december 14, 2018februari 15th, 2021No Comments

Hoog Cambreurgehalte in nieuwste glossy 200% Dongen

Met terechte trots toonde Bart van Kerkhof donderdagavond 13 december de 7de editie van de fraaie glossy 200% Dongen. Het Cambreur College was dit keer gastheer. Twee goede redenen hiervoor: Niet alleen krijgt de vwo-afdeling in het blad een prominente plek met mooie foto’s van leerlingen, hun docent Bas Brouwers en hun afdelingsleider Bram Thielen en een lezenswaardig artikel door Vincent van den Hoven geschreven. Op de voorpagina prijkt een oud-leerling Agnes van Suijlekom die samen met oud-leerling Amando Koestal in een dubbelinterview over hun beider sport praten. Bovendien is een lang artikel gewijd aan Appie Bonis, voorheen TOA en hoffotograaf van het Cambreur en nog steeds een graag geziene gast.

Maar er was nog een reden: René Hermans kreeg de gelegenheid om stil te staan bij de nieuwbouwplannen. Na een korte uitleg over de kernwaarden van de school en de manier waarop team, ouders en leerlingen hieraan vorm geven, kon hij een hele rij foto’s laten zien van het nieuwe gebouw zoals dat achter het huidige hoofdgebouw zal verrijzen.

Het Cambreur feliciteert Bart van Kerkhof, Jan Stads en de dertig andere medewerkers met deze opnieuw schitterende glossy.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact