Nieuws

Winterfair mavo leverde fiks bedrag op voor Voedselbank in Dongen

By december 7, 2018februari 15th, 2021No Comments

Winterfair mavo leverde fiks bedrag op voor Voedselbank in Dongen

Vrijdag 23 november was de tweede editie van de Winterfair. Het evenement kon weer rekenen op veel belangstellenden. Het was, vooral ’s avonds, gezellig druk in het mavogebouw aan de Bolkensteeg. Er stonden tal van leuke stands die werden bemand door ondernemers uit Dongen en omgeving. Entertainment was er genoeg: modeshows, een loterij, demonstraties van de jeugdbrandweer, optredens van Tintelbelle en in de gymzaal kon men ’s avonds meedoen aan work-outs van Fit by Jeff.

Het resultaat mocht er weer zijn. Met € 1200,- opbrengst, een paar honderd euro meer dan vorig jaar, konden we meer dan voldoende inkopen doen voor de Voedselbank. Afgelopen week zijn er 90 tassen gevuld met houdbare en verse (luxe)producten. Hiervoor zijn we de sponsors uit Dongen dankbaar.

Donderdagmiddag stond de personeelskamer helemaal vol met kratten met etenswaren en andere nuttige producten. Drie docenten en een aantal enthousiaste leerlingen hebben een paar uur werk gehad om de 90 tassen voor de Voedselbank te vullen.

Vrijdagochtend was het dan zo ver. Om 9 uur stonden we met een flink gevulde kar voor het gebouw van Thebe, de uitgifteplaats van de Voedselbank in Dongen. We gaan er vanuit dat de ontvangers van onze goedgevulde tassen meer dan tevreden zijn met de inhoud.

Komende week wordt de winnaar of winnares van de make-over bekend gemaakt.

We willen via deze weg alle ondernemers en bedrijven die deze mooie opbrengst mede mogelijk hebben gemaakt, nogmaals heel hartelijk bedanken.

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact