Nieuws

Op bezinning met havo 4

By december 7, 2018februari 15th, 2021No Comments

Op bezinning met havo 4

Ook dit jaar is havo 4 met een groot aantal begeleiders op pad geweest om zich te bezinnen. De meeste mensen kennen elkaar vanuit een klassen situatie, maar deze dagen zijn bedoeld om je klasgenoten ook eens op een andere manier te leren kennen. Aan de hand van een aantal thema’s zoals; kennismaking, keuzes maken & verlieservaringen hebben we de dagen met zijn allen vormgegeven.
Op de eerste avond hebben de leerlingen een reflectortocht gelopen. Tijdens het wandelen waren er een tweetal bezinnende opdrachten om stil te staan bij de thema`s van de dagen. Een mooie toevoeging.
Na twee dagen vol van bezinning en serieuze gesprekken hebben we met zijn allen een mooi feest gemaakt. Daarnaast was er elke avond de optie om de dag af te sluiten met een meditatie.
Dit jaar zijn we gestart op een nieuwe locatie. Dat was voor de begeleiders best even wennen. Gelukkig hadden de leerlingen daar geen last van. De dagen vonden plaats in Someren, waar we goed zijn ontvangen. Het is een locatie waar we de komende jaren met plezier naar toe kunnen gaan om ons te bezinnen.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact