Nieuws

Excursie Overloon vmbo2

By december 5, 2018februari 15th, 2021No Comments

Excursie Overloon vmbo2

Het was een van de felste veldslagen in Nederland tijdens de Tweede Wereldoorlog, de slag bij Overloon. Amerikaanse en Britse troepen vochten hier voor de vrijheid van Nederland.
Een strijd die een aantal dagen duurde. De tweedejaars leerlingen van het vmbo namen tijdens de breakweek een kijkje in het oorlogsmuseum in Overloon. Na een interessante rondleiding door het museum, met vele spullen die daadwerkelijk uit de oorlog komen, mochten ze vrij rondlopen door de ruimte met de tientallen oorlogsvoertuigen. Veel leerlingen waren onder de indruk van het museum. Een stukje geschiedenis dat nog steeds de moeite waard is om je in te verdiepen.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact