Nieuws

Carrièredagen gebouw B

By december 5, 2018februari 15th, 2021No Comments

Carrièredagen gebouw B

De carrièredagen op gebouw B begonnen als vanouds met een bezoek van oud-leerlingen die enthousiast vertelden over hun huidige baan of eigen zaak. Zij schetsten een positief beeld van wat de leerlingen allemaal kunnen bereiken na het behalen van hun vmbo-diploma. Daarna waren er twee gastprekers; iemand van de politie voor zorg en welzijn en een hypotheekadviseur van de Rabobank voor de leerlingen van economie en ondernemen. ’s Middags gaven twee recruiters van Young Capital een gastles over het sollicitatieproces met tips en tops. Op dinsdag mochten de leerlingen weer verschillende bedrijven in en rondom Dongen bezoeken zoals: Jansen-Dongen, de Volckaert, Stop even fruit halen, Gasterij de Seterse Hoeve, Winkk, Mac Donalds Reeshof en De Vennen, waarvoor de hartelijke dank namens de Cambreurleerlingen.

Met name de koppeling van de theorie en praktijk maakt de vmbo-opleiding zo waardevol.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact