Nieuws

Mmmmmmm! Yummy in my tummy!

By november 27, 2018februari 15th, 2021No Comments

Mmmmmmm! Yummy in my tummy!

Vandaag konden de leerlingen van TTO 1 alvast een daadwerkelijk voorproefje nemen van hun schoolreis naar York later in dit schooljaar.

Zodra de leerlingen de school in stapten werd het al duidelijk: hier hing een heerlijke lucht van versgebakken spek. In de aula schoven 63 leerlingen aan lange tafels aan waar zij even later konden genieten van een full English breakfast. Bij het gebakken spek hoorde natuurlijk een fried egg, (with the sunny side up), toast, sausages, tomatoes, mushrooms en niet te vergeten de white beans in tomato sauce. Bij dat laatste keken sommige leerlingen even bedremmeld, zeker toen mevrouw Trella aangaf dat ze hier zeker een klein hapje van moesten proeven. Van een TTO-er mogen we immers verwachten dat ze open staan voor andere culturen (en dus ook: ander eten) omdat ze tijdens hun verdere schoolcarrière nog wel vaker tegen onbekende zaken aan zullen lopen. Het Nederlandse spreekwoord “wat de boer niet kent, dat eet hij niet”, ging dus vandaag niet op.

Wat wel óp ging (letterlijk in dit geval) was alles wat al vroeg in de ochtend door de heer Van Zundert, de heer van Heesch en mevrouw Trella was gekookt en gebakken. En dat betekende ongetwijfeld voor de meeste leerlingen: it was yummy in my tummy!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact