Nieuws

Maatschappelijke stage Cambreur College

By november 22, 2018februari 15th, 2021No Comments

Maatschappelijke stage Cambreur College

Jong geleerd is oud gedaan
Dongense politieke partijen in de gemeenteraad staan ervoor open om leerlingen te begeleiden bij hun maatschappelijke stage. Afgelopen weken hebben 3 stagiaires van het Cambreur College hun maatschappelijke stage gelopen bij de fracties van D66, VVD en het CDA. De leerlingen komen door de maatschappelijke stage in aanraking met een kant van de maatschappij waar ze anders misschien niet mee in aanraking zouden komen. Tijdens deze stage hebben wij ze wegwijs gemaakt in de wereld van de Dongense politiek. Mylene, Josephine en Danique hebben meegelopen met een fractievergadering, hebben een inkijkje gekregen in Dongense politieke onderwerpen en mochten via hun fractie vragen stellen aan het College. Zo hadden ze vragen over de verkeersdrukte bij de Avri, een gevaarlijke fietsroute bij de Bolkensteeg en wilden graag weten wanneer de nieuwbouw van het Cambreur gaat starten en wanneer het klaar is. Aan het eind van de raadsvergadering mochten ze nog op de foto met Burgemeester Starmans.

Danique, Mylene

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact