Nieuws

Winterfair mavo belooft weer een mooi evenement te worden!

By november 20, 2018februari 15th, 2021No Comments

Winterfair mavo belooft weer een mooi evenement te worden!

Heeft u het al in uw agenda genoteerd? Op vrijdag 23 november (16.00 – 21.00 uur) staat de tweede Winterfair van onze mavoafdeling op het programma. Het belooft weer een mooie dag te worden. Veel winkels en bedrijven uit de regio Dongen hebben kraampjes gehuurd om op deze Black Friday hun spullen aan te bieden. De perfecte manier om alvast wat Sinterklaas- en kerstcadeautjes te kopen!

Daarnaast is er in ons sfeervol aangeklede gebouw aan de Bolkensteeg van alles te beleven. In de hal wordt een catwalk gerealiseerd waarop leerlingen en docenten de nieuwste mode van Shoeby Fashion showen. Ook de leden van theaterschool ‘Tintelbelle’ zullen het podium beklimmen om voor entertainment te zorgen.

De schoolband ‘Black Velvet’ zorgt tussendoor voor een sfeervolle winterse ‘sound’.

Het Winterlokaal is speciaal ingericht voor onze jongste gasten: kinderen kunnen zich er laten schminken, maar er is ook gelegenheid om lekker te knutselen. Ook Sinterklaas draagt de Voedselbank een warm hart toe: hij stuurt drie van zijn Pieten naar het Cambreur om met alle kinderen op de foto te gaan.

Onze leerlingen staan klaar om de nagels van zoveel mogelijk bezoekers te lakken voor het goede doel en is er een kapster van KnipmeK(n)apsalon aanwezig om de haren van de bezoekers mooi te maken. ’s Avonds wordt iedereen uitgedaagd in de gymzaal om mee te doen aan een korte sportactiviteit van Fit by Jeff. Als klap op de vuurpijl kunt u uw toekomst laten voorspellen door onze eigen waarzegster.

Natuurlijk wordt de inwendige mens ook niet vergeten. Leerlingen en bedrijven bieden winterse hapjes en drankjes aan tegen aantrekkelijke prijzen. Dit jaar hebben we de bekende Dongense ‘Smokin’ Suckers’ bereid gevonden om in hun sfeervol ingerichte tent lekkere warme etenswaren te verkopen. Kiest u voor een runderhamburger, een wrap met pulled chicken of een vegetarische wrap?

Het Rad van Fortuin was vorig jaar een groot succes en dat belooft het dit jaar weer te worden! Ieder half uur worden er verschillende prijzen verloot die door bedrijven uit de regio zijn geschonken. Er staat alweer veel moois klaar!

In de week na de Winterfair zullen leerlingen voedselpakketten gaan vullen voor de Voedselbank. Van de opbrengst van het evenement worden zo veel mogelijk producten gekocht. Ook verschillende bedrijven dragen hier een steentje aan bij.

De Winterfair is voor iedereen toegankelijk en we hopen op een grote opkomst. Hoe meer mensen er komen, hoe groter de opbrengst voor ons goede doel: de Voedselbank in Dongen. Voor Dongen, door Dongen!

Mogen we u de 23ste verwelkomen?

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact