Nieuws

Bedankt Marjan!

By oktober 24, 2018februari 15th, 2021No Comments

Bedankt Marjan!

21 jaar lang heeft Marjan van Nistelrooij klaargestaan voor het Cambreur College. En nog. In de oudervereniging was ze actief, tijdens Europaweek en wereldweek, op de Cambreurdag en bij Open Dagen was ze present en had ze een enthousiaste bijdrage. Alle Cambreurleerlingen hebben wel een keer van haar een creatieve les of workshop gehad. Marjan is immers docent handvaardigheid van oorsprong. Ze draagt het Cambreur een warm hart toe en is dan ook de beste ambassadeur die de school zich kan wensen.
We vonden het na 21 jaar een mooi moment om haar in een klein gezelschap te bedanken met een toespraak, een mooie bos bloemen en een etentje. Van beide kanten hebben we benadrukt dat dit echt geen afscheid betekent, we gaan haar dus zeker opnieuw ontmoeten.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact