Nieuws

Barcelonareis havo/vwo

By oktober 11, 2018februari 15th, 2021No Comments

Barcelonareis havo/vwo

“Calamares? Maar dat is inktvis!” Met trillende handen hield Sarah deze lekkernij tussen haar vingers. “Oh maar dat durf ik echt niet!” En toch deed ze het! Onder luid applaus van haar tafelgenootjes at Sarah de calameres op. En volgens mij vond ze het best lekker. En de calamares wás ook lekker! Net als de croquetas, de jamón, de pinchos, de tortillas en de chorizo. En de patatas bravas natuurlijk. Mmmm en die saus!

Een van de hoogtepunten van onze reis wel, de tapasavond. Maar ook het flaneren over de boulevard van Santa Susanna, fietsen door Barcelona, het bezoeken van Camp Nou, wandelen door Gerona (Tess die meerdere keren verzuchtte: “Oh, wát een mooi stadje is dit zeg”), de verhalen van meneer Van der Meer in het museum van Dalí of tijdens de busreis (hier is uw reisleiderrrrr) en de kabelbaan met het fantastische uitzicht over Barcelona. Al meer dan 15 jaar reizen we af naar Catalunya, maar dit keer was wel heel speciaal.

Zoals een van onze leerlingen na het invullen van de enquête afsloot met de volgende woorden:
Vanaf het moment dat ik de bus instapte, tot 3 dagen na thuiskomst heb ik enorm genoten. Vaak heb ik op het moment dat we naar huis gaan het gevoel van “Ah ja ik vind het toch wel weer fijn om naar huis te gaan”. Maar dat had ik na deze reis absoluut niet. Ik had nog gerust een week kunnen blijven hahaha. Ik vond het echt geweldig. De musea waren niet echt mijn ding, maar naderhand kwam ik toch wel tot de conclusie dat het helemaal niet zo saai is en dat je er alleen maar van kan leren. Ik zou persoonlijk niet echt iets aan het programma veranderen. Alle begeleiders bedankt dit was een reis om nooit te vergeten!

Dit was zeker een reis om nooit te vergeten. Jullie bedankt, fijne groep leerlingen uit havo/vwo. Maar het állerbelangrijkste, dat echt nooit vergeten mag worden, is dat meneer Van den Broek toch echt gewonnen heeft met bowlen van meneer Deelen. En daar mogen jullie meneer Deelen nog regelmatig aan herinneren hoor!

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact