Nieuws

Europese Dag van de Talen

By oktober 10, 2018februari 15th, 2021No Comments

Europese Dag van de Talen

Ook dit jaar hebben de leerlingen van klas 3 TTO weer hun teacher-to-be vaardigheden laten zien aan de leerlingen van groep 8 van de omringende basisscholen. In het kader van de Europese Dag van de Talen hebben onze leerlingen op donderdag 4 oktober een les Engels gegeven waarin zij de groep 8 leerlingen stevig aan het werk zetten. Er werden activity words aangeleerd aan de hand van een powerpoint en een filmpje waarbij de basisschool leerlingen daadwerkelijk in actie mochten komen: zingen, zwaaien, dansen, springen….. uiteindelijk ook nog aan de slag met een werkblad waarbij hele zinnen in de present continuous geschreven moesten worden. Uiteindelijk volgde nog een heuse bingo waarbij de leerlingen een leuke prijs konden verdienen.

Leerlingen van TTO3: Hoe spannend het voor de klas staan voor jullie ook was, de basisscholen hebben jullie inzet tijdens de Dag van de Talen enorm gewaardeerd. SPOT ON!

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact